Funktionalitet, design og holdbarhed

Det er nøgleord for os!

Hvem er MNI-Industries?

MNI-industries består af den nordjyske innovatør, Mogens Nielsen der tidligere har erfaring med iværksætteri og, som tidligere har skabt innovative og funktionelle løsninger til forbrugere i hele verden.

Den anden halvdel af MNI-industries er Christian Mosevang, der udover sin position, som direktør i MNI-Industries, også har et virke, som salgsdirektør for en mellemstor dansk underleverandør indenfor metalbearbejdning. 

Det er denne kombination af erfaring og engagement der er grobunden for fremtiden for MNI-Industries, hvor der tænkes stort, innovativt, og hvor der altid er plads til nye ideer.

 

 

 

 

MNI-Industries er en virksomhed skabt af lokale nordjyske iværksættere.

Virksomheden er etableret i august 2015, og beskæftiger sig med udvikling af produkter med fokus på funktionalitet og design. Disse produkter er sigtet mod en bred portefølje af distributører, som får til opgave at sælge produkterne til forbrugeren.

MNI-Industries er lokaliseret i Hjallerup, Nordjylland og består af en udviklingsafdeling, der hele tiden arbejder på at udvikle produkterne så de bliver smartere, smukkere og mere funktionelle.

 

Iværksættere med erfaring

Bag MNI-Industries står erfarne iværksættere, som har tidligere erfaring med forretningsdrift og innovative produkter. 

 

 

KONXION A/S