FUNKTIONALITET & EKSTRAUDSTYR

montering, vippebeslag, drejesokkel, soundbar-beslag

 

Tv stander vippebeslag Alpha Home H1Drejesokkel til Alpha Home H!

 


 

Valgfri montering

Alpha Home H1 TV stander giver dig mulighed for at montere dit fladskærmstv på begge sider af standeren. Dermed kan du ændre TV standerens design og look helt efter dine ønsker.
Du får altså en Tv stander, der udover sine funktioner og banebrydende design, også tilfører en klassisk skønhed til dit TV. Alpha Home har et rent og elegant design, som passer ind i de fleste boligindretninger. Du får derfor en helstøbt unik oplevelse, når du køber en Alpha Home TV stander.

 

 

 


Vippebeslag til TV stander

Som tilbehør kan der monteres horisontal vippebeslag på TV standeren, således at fladskærmen kan vippes fra 0 og op til 180 grader.

Tv stander vippebeslag Alpha Home H1 


Drejesokkel til TV stander

Ved bestilling af vores TV stander til fladskærm, kan man tilvælge drejesokkel. Denne drejesokkel leveres fabriksmonteret, og er en vertikal drejeskive, som kan drejes + - 45 grader.

Drejesokkel til Alpha Home H! 


Monterings af soundbar og Apple TV

Hvis du ønsker en bedre lydoplevelse til dit fjernsyn, vil en soundbar være et oplagt valg. Derfor har vi fremstillet et universal beslag, som passer til den soundbar du har valgt.
Når du køber en Alpha Home TV stander, har du mulighed for at tilkøbe et monteringsbeslag til soundbar. Dermed skal du ikke tænke på ekstra plads til dit TV udstyr.
Har du brug for plads til dit Apple TV har vi også en løsning på dette. Med et Alpha Home TV stativ har du mulighed for at
tilkøbe et beslag til dit Apple TV i enten sort eller hvidt, så det passer sammen med resten af standerens look.

Beslag for soundbar og Apple TV er ekstraudstyr og skal tilkøbes. Monteringsbeslagene følger ikke med som standardudstyr til TV standeren.

 

 

 

KONXION A/S