REVOLUTIONERENDE & ULTRATYND
TV STANDER I UNIK DESIGN

 

 

 

 

 

Produkter


               Funktionalitet, Holdbarhed og Design

 

TV stander i elegant design!

En TV stander i absolut særklasse, som uden tvivl overgår dine forventninger. Kombineret med fremtidens supertynde fladskærm, er en ultratynde TV stander et must, og derfor er Alpha Home H1 det perfekte valg til den kræsne køber. TV standeren er i et dristigt skulpturelt design, som giver en unik oplevelse, og passer med sit rene design, ind i de fleste hjem.

 

TV stander med funktionalitet!

Med vores TV stander Alpha Home H1, har du valgfri montering af din fladskærm på TV standeren, hvilket betyder, at du har muligheden for at montere TV på begge sider af standeren. Derfor kan standerens look og design ændres efter eget ønske. Derfor tilføjer standeren udover funktionaliteten, også et banebrydende design som tilfører en klassisk skønhed til dit TV, lige efter dit ønske.


Alpha Home By MNI-Industries

Vores kerneprodukt er en revolutionerende & ultra tynd TV-stander i smukt minimalistisk design, med en funktionalitet der giver nyt liv til din stue!

Alpha H1 har følgende features:

  • Passer til 99% af alle fladskærme fra 32" helt op til 75".
  • Valgfri montering af TV på stander.
  • Fremstillet af miljøvenlige materialer, og bygget i kvalitetsmaterialer, der øger holdbarheden.
  • Horisontal vippebeslag gør at skærmen kan vippes 0-180 grader (ekstraudstyr)
  • Der kan monteres vertikal drejeskive 360 grader. (fabriksmonteret ekstraudstyr)
  • Beslag for soundbar og Apple TV. (ekstraudstyr)
  • Fås i standardfarverne sort og hvid.
     

DOWNLOAD BROCHURE

Find mere information om vores TV standere, og få inspiration til boligindretningen med Alpha Home, ved at downloade produkt-brochuren til henholdsvis premium, medium og basic TV standeren.

 

FUNKTIONELT, ELEGANT & ENKELT

 

 

 

Find din nærmest forhandler her

Her kan du finde den fulde oversigt over vores forhandlere. Du kan klikke ind på en af vores forhandlere, og bestille vores produkter her. Hvis ikke du finder det ønskede produkt, er du velkommen til at kontakte os.

Små rammer, store ideér

Virksomheden MNI-Industries er en mindre men fremadstormende virksomhed, som har base i Hjallerups industriområde. Som mindre virksomhed betyder det ikke at ambitionerne og ideerne ikke er på plads. Vi mener at der er god skalerbarhed i vores revolutionerende & ultratynde TV-stander Alpha H1 by MNI-Industries.

Vidste du f.eks. at der bliver solgt over 400.000 TV på verdensplan... om dagen?

KONXION A/S